Valid Group - Minőségpolitika

Nyomtatás

 

Minőségpolitika

Mi a Valid Group -nál valamennyien elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy partnereinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtva érjük el

 • tulajdonosaink,
 • munkatársaink elvárásait és
 • a tágabb értelemben vett társadalmi érdekeket.

Ennek megfelelően valljuk az alábbi alapvető értékeket:

 • Vevőközpontúság
  Ez sikerünk záloga, munkánk hatékonyságának elsőleges mutatója.
   
 • Hatékony vezetői munka
  A Valid Group vezetett cégcsoportként, tudatos stratégia és átlátható vezetői elvárások mentén, a tulajdonosi kör által megteremtett feltételek alkalmazásával, a közös célok iránt elkötelezett menedzsment koordinálásával szerveződik.
  A Valid Group vezetősége mérhető célokat tűz ki a megfogalmazott értékekkel összhangban, amelyeket rendszeresen felülvizsgál, és azokat következetesen megvalósítja.

 

 • Munkatársak bevonása
  Hiszünk abban, hogy az üzleti és szakmai siker elérése csak csapatmunkában lehetséges. Ennek érdekében valamennyi munkatársunkat képezzük, motiváljuk és lehetőséget biztosítunk számukra, hogy aktívan hozzájárulhassanak céljaink eléréséhez. Eredményeink valamennyiünk közös sikere.

 

 • Folyamatközpontúság
  Valamennyien tudjuk, hogy az egyes részfeladatok egymásra épülve közös célt szolgálnak. Folyamataink kialakításánál, megszervezésénél ezt szem előtt tartva járunk el. Divízióink -mint belső vevők- hatékony működését a háttértámogató, kiszolgáló folyamatok -mint belső szállítók- strukturált és fegyelmezett munkája biztosítja.
   
 • Rendszerszemléletű irányítás
  Projektjeink sikerének feltétele, hogy a szükséges erőforrásigényeket a projekttervezés időszakában felmérjük, s erőforrásgazdáink döntését követően azokat a lehető leggazdaságosabb módon biztosítsuk. 
 • Folyamatos tökéletesítés
  A Valid Group erőssége a változó piaci viszonyokat, vevői igényeket követő, a belső működési folyamatok hatékonyságának növelésén alapuló szolgáltatás a teljes szállítói-, ellátási láncban.
  Naprakész tudásunkkal nem csupán saját folyamataink eredményességét biztosítjuk, de hisszük, hogy partnereink –mind vevőink, mind szállítóink- is tanulnak példánkból. Ez komoly felelősséget igényel és küldetéstudatot kölcsönöz munkánkhoz. 
 • Tényszerű döntéshozatal
  Elvárásunk, hogy minden munkatársunk a szakmai, üzleti döntéseit adatokon alapuló, körültekintő és a közös célokat szolgáló módon hozza meg. 
 • Kölcsönösen hasznos alvállalkozói / szállítói kapcsolatok
  Vevőik elégedettsége –cégünk sikere– elképzelhetetlen felkészült és értékeinkkel, céljainkkal, elvárásainkkal azonosulni tudó szállítóink, alvállalkozóink segítsége nélkül. Hiszünk benne, hogy az ő sikerük építéséért a Valid Group is felelős.
   

 


Budapest, 2017. május 1. 

Dr. Csendes Csaba
tulajdonos, cégvezető
 
 

#000000
#000000
#000000
#000000
#000000
#000000
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/22918101_01.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/86239401_03.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/76164401_02.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/797896minosegugyi_szolg.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/612383megbizhato_hatter.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/634172elektronikai_gyartas.jpg
0
1
2
3
4
5