Cégismertető

Imprimare

 
 

iconA Valid Group 1994 óta komplex szolgáltatásokkal áll Közép-Európában az ipari ellátási láncok szolgálatában.

Piaci térnyerésünkkel együtt szolgáltatásaink színvonala és komplexitása is emelkedett. A cégcsoporton belül a szakmai specializációt segítő önálló divíziókat hoztunk létre.

Az együttműködés mind vezetői, mind munkatársi szinten szoros napi munkakapcsolatot jelent.
Szakértőink a feladatok jellegéből adódóan sokszor közösek, illetve a szolgáltatások egymást kiegészítők.

Központi irodánkban dolgozó munkatársaink elkötelezett és precíz munkájának köszönhetően, egységes keretek között tartjuk az iratkezelési, szerződéskötési, pénzügyi- és controlling, alvállalkozó-felügyeleti és vevői kapcsolattartási feladatainkat.

Ez az együttműködés biztosítja, hogy a térségben a piacon hasonló színvonalú és jellegű szolgáltatást szinte kizárólagosan csak cégcsoportunk biztosít.


Szolgáltatásainkkal elégedett partnereink ajánlásai alapján olyan nagy multinacionális vevőkkel nyílt lehetőségünk megállapodásokat kötni, amelyek komoly referenciát és üzleti sikert is jelentenek, s akiktől elkötelezettségben, szemléletmódban, tudatosságban mi is sokat tanultunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban évről évre növeltük megrendelés-állományunkat illetve partnerkörünket úgy, hogy az új partnereinkkel megkötött szerződéseinket megtartva korábbi ügyfélkörünk továbbra is bennünket tisztel meg bizalmával.

Ebből adódóan mára a Valid Group a térség minőség- és környezetirányítási illetve Supply Chain Management piacának talán legnagyobb referenciával bíró piacvezető cégévé vált.

iconCégcsoportunk évek óta kidolgozott, jól átgondolt folyamatok szerint működik.  A Valid Group irányítási rendszerét az SGS nemzetközi auditor szervezet az ISO 9001 : 2015 szabvány követelményei szerint HU10/5203 számon a következő tevékenységekre tanúsította: 
Engineering tanácsadás, folyamatfejlesztés, szakmai képzések.
Jelenlegi tanúsítványunk  2020. augusztus 7-ig érvényes.
 

Saját telephelyeinken 1300 főt meghaladó munkatársi létszámmal gyártási-, szerelési-, minőségellenőrzési feladatokra illetve JIT logisztikai kiszolgálásra, outsourcingra, contract manufacturing szolgáltatásokra is vállalkozunk.

iconCégcsoportunk hitelességét növeli, hogy tagja vagyunk a világ legnagyobb beszállítói láncát tömörítő szakmai szervezetnek, az Amerikai Autóipari Szövetségnek, az AIAG-nak.

Szolgáltatásainkat elsősorban a kelet-európai régióban kínáljuk, de megrendelések érkeznek hozzánk Franciaországtól Kínáig, Kanadától Litvániáig vagy Németországig, Lengyelországig egyaránt.

Ennek megfelelően alapítottuk meg divízióink szolgáltatásait teljes körűen kínáló képviseletünket Romániában.

icon2008. novemberében a termelési hatékonyságunk és dinamikus fejlődésünk eredményeként a bukaresti Parlamentben az Év Vállalkozása díjjal tüntettek ki bennünket a járműipari beszállítói kategóriában.

 

A cégcsoport:

 

__________________________________

Üzletágak:

__________________________________

__________________________________

Amikre büszkék vagyunk:

__________________________________

További információk:

__________________________________

    
 

 

 

#000000
#000000
#000000
#000000
#000000
#000000
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/22918101_01.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/86239401_03.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/76164401_02.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/797896minosegugyi_szolg.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/612383megbizhato_hatter.jpg
http://valid-group.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/634172elektronikai_gyartas.jpg
0
1
2
3
4
5